Opbevaringskasse.dk: Find blandt 584 Produkter | 2 Kategorier | 28 Brands | 59 Forhandlere

Sådan får du styr på stuens rod på en nem og stilfuld måde

Hvem kan ikke godt lide opbevaring og orden i hjemmet? Men med hverdagens stress og jag kan det være svært at følge med. Heldigvis er der nemt hjælp at hente! Svaret: opbevaringskurve. Opbevaring, opbevaring, opbevaring! Ved at opbevare ting i kurve, kan du enten få det ude af syne eller sætte det frem som pynt, da flotte opbevaringskurve kan være med til at pynte i stuen, og det er lige præcis, hvad du kan med stilfulde opbevaringskurve fra Audo Copenhagen, hvor du både får opbevaring og design ind i stuen. 

Ved at opbevare dine ting i kurve i stedet for at lade det ligge og flyde, så ved du også lige præcis, hvor du kan finde det igen. 

Opbevar disse ting i kurve og få mere plads:

Mange ting er vi vant til bare ligger og flyder derhjemme, uden vi egentlig helt ved, hvad vi skal gøre ved dem. Her får du derfor nogle ideer til ting, du kan købe en opbevaringskurv til, hvis du ikke allerede har tænkt over det:

Vigtigheden af orden i hjemmet

Du kender måske dette udtryk "dit hjem er en afspejling af din psyke" - og måske er der noget om det. Udover at dit hjem bliver mere præsentabelt for gæster og gør det lettere at finde ting, hvis det er ordentligt, så har det altså også betydning for sindet - ligesom alle andre omgivelser og miljøer vi befinder os i.

Et rodet hjem er med til at få os til at føle os stressede og angste eller få os til at føle, at vi ikke har styr på noget i livet. Små simple skridt, som at få orden i hjemmet kan altså give os en meget større følelse af at have styr på livet samt øge produktiviteten. Studier viser også, at mennesker, der sover i et ordentligt og ryddeligt miljø, sover bedre end dem, der sover i rod.

Derudover så kan selve processen i at rydde op være afstressende. Nogle udnytter også muligheden for at høre en god lydbog imens og få tankerne lidt væk fra hverdagens stress og jag.

Indholdsfortegnelse
Til Top