Udgivet i Magasinet "Bolig og Livsstil"

Sådan får du styr på stuens rod på en nem og stilfuld måde

Af Opbevaringskasse.dk

Hvem kan ikke godt lide opbevaring og orden i hjemmet? Men med hverdagens stress og jag kan det være svært at følge med. Heldigvis er der nemt hjælp at hente! Svaret: opbevaringskurve. Opbevaring, opbevaring, opbevaring! Ved at opbevare ting i kurve, kan du enten få det ude af syne eller sætte det frem som pynt, da flotte opbevaringskurve kan være med til at pynte i stuen, og det er lige præcis, hvad du kan med stilfulde opbevaringskurve fra Audo Copenhagen, hvor du både får opbevaring og design ind i stuen. 

Ved at opbevare dine ting i kurve i stedet for at lade det ligge og flyde, så ved du også lige præcis, hvor du kan finde det igen. 

Opbevar disse ting i kurve og få mere plads:

Mange ting er vi vant til bare ligger og flyder derhjemme, uden vi egentlig helt ved, hvad vi skal gøre ved dem. Her får du derfor nogle ideer til ting, du kan købe en opbevaringskurv til, hvis du ikke allerede har tænkt over det:

  • Tæpper: I stedet for at have dine tæpper liggende, så fold dem pænt sammen og læg dem i en kurv. På den måde laver du et lille hyggehjørne, hvor du nemt og hurtigt kan tage tæpperne frem, når du har brug for det. Det samme gælder bløde puder, sutsko, varme strømper og lignende. Lav et lille hyggehjørne ved hjælp at opbevaringskurve!
  • Bøger: Mange har bøger på en hylde, men mangler du plads eller er du en læsehest med alt for mange bøger, så kan du opbevare dem i opbevaringskurve. Det samme gælder blade, magasiner m.m.
  • Legetøj: Det er en misforståelse, at du ikke kan have et ordentligt hjem, samtidig med at du har små børn. Det kan du - i hvert fald noget af tiden. Opbevar alt legetøjet i disse opbevaringskurve i stuen, når det ikke bruges. Det kan nemt og hurtigt tages frem igen, når det er legetøj, og på den måde mindsker du også risikoen for at træde på en lego klods under dine natlige toiletbesøg. Dette gælder også hundelegetøj m.m.
  • Opladere og andet elektronik: Opladere, ledninger og andet elektronik er noget af der, der kan være yderst irriterende at have liggende og flyde rundt omkring i huset. Derudover er det noget af det, der oftest bliver væk i huset. Løsning: Lig det hele ned i en opbevaringskurv så snart det ikke bruges, og du ved derfor, hvor du kan finde det igen.
  • Garn: Strikker du, så har du naturligvis brug for et sted at opbevare dit garn. I stedet for at pakke det væk inderst i skabet eller under sengen, så sæt det frem i en kurv i stuen og se det pynte.
  • Minder: Opbevaringskurve er perfekte til at opbevare minder, som for eksempel fotografier, fotoalbums, gamle breve og fødselsdagskort og meget mere.
  • Ting du ikke bruger: Vi har alle ting i huset, som vi ikke bruger eller ihvertfald kun bruger sjældent, men som vi af den ene eller anden årsag ikke kan smide ud, og som vi ikke ved, hvad vi skal gøre ved. I stedet for at lade det ligge og flyde eller tage plads, så smid dem ned i en opbevaringskurv og sæt dem af vejen.

Vigtigheden af orden i hjemmet

Du kender måske dette udtryk "dit hjem er en afspejling af din psyke" - og måske er der noget om det. Udover at dit hjem bliver mere præsentabelt for gæster og gør det lettere at finde ting, hvis det er ordentligt, så har det altså også betydning for sindet - ligesom alle andre omgivelser og miljøer vi befinder os i.

Et rodet hjem er med til at få os til at føle os stressede og angste eller få os til at føle, at vi ikke har styr på noget i livet. Små simple skridt, som at få orden i hjemmet kan altså give os en meget større følelse af at have styr på livet samt øge produktiviteten. Studier viser også, at mennesker, der sover i et ordentligt og ryddeligt miljø, sover bedre end dem, der sover i rod.

Derudover så kan selve processen i at rydde op være afstressende. Nogle udnytter også muligheden for at høre en god lydbog imens og få tankerne lidt væk fra hverdagens stress og jag.

Find det du mangler på opbevaringskasse.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.400 produkter fra mere end 83 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.672 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:04:27.

2
Produkttyper
1.400
Produkter
83
Forhandlere
2.672
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.