Du er landet på Opbevaringskasse.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal opbevaringskasse. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal opbevaringskasse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Opbevaringskasse t/ rengøringsmidler – Nordal

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mostersskur.dk.

Her kan “Opbevaringskasse t/ rengøringsmidler – Nordal” fås til 275,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 23, B: 18, L: 30 cm Materiale: Jern, mat sort, træ   Opbevaringskasse til rengøringsmidler fra Nordal. Kassen har et meget enkelt design med en fin mat sort finish og et lækkert træhåndtag, der gør det nemt at flytte rundt på kassen.
De…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Mosaik sæt med 3 opbevaringskasser – Grøn fra Nordal

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 419.00, nu kun 199,-.
    Du sparer 220 kr. / 52 %
  • Fundet hos ES Furniture
  • Mærke: Nordal

Sidste produkt på vores liste er Mosaik sæt med 3 opbevaringskasser – Grøn fra Nordal som vi har fundet til 199,- hos ES Furniture.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt med 3 dekorative og praktiske kasser til opbevaring.
Mosaik kasserne fra Nordal er fremstillet af offsettrykt karton med en PU-belægning i grønne nuancer.
Hver kasse har en lille håndtag i sort kunstlæder.
Kasserne har følgende mål: Stor: 28x18x11 cm…

Se hos ES Furniture ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal opbevaringskasse i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal opbevaringskasse:

Dyreste Nordal Opbevaringskasse på listen er Opbevaringskasse t/ rengøringsmidler – Nordal fra Mostersskur.dk med en pris på 275.00. Billigste udvalgte Opbevaringskasse er Mosaik sæt med 3 opbevaringskasser – Grøn fra Nordal som du kan købe for 199.00 hos ES Furniture. Forskellen på de to priser er 76 kr. – de 2 Nordal Opbevaringskasse vi har fundet koster i gennemsnit 237 kr.
Ovenstående Nordal Opbevaringskasse data og priser er hentet fra 2 butikker (Mostersskur.dk, ES Furniture). Alle Nordal Opbevaringskasse tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringskasse guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringskasse blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringskasse: