Find Opbevaringskasse blandt 390+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående opbevaringskasser er senest opdateret i dag (14/07 - 2024) kl. 09:03

Du er landet på Opbevaringskasse.dk, det helt rigtige sted at finde opbevaringskasser. Vi har udvalgt 390 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det opbevaringskasse tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 390 forskellige opbevaringskasser fra 39 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Zone opbevaringskasser PULP i sort - 2 stk. large

Zone opbevaringskasser PULP i sort - 2 stk. large

600 kr.

540 kr.

Billede af Palmar M opbevaringsboks

Palmar M opbevaringsboks

107,95 kr.

96,95 kr.

Billede af Dekorativ opbevaringskasse / kiste til børneværelset, 40x44x62 cm, hvid

Dekorativ opbevaringskasse / kiste til børneværelset, 40x44x62 cm, hvid

999 kr.

899 kr.

Billede af DAY Opbevaringskasse foldbar Clay brown 17x12.5x7 cm 2 stk

DAY Opbevaringskasse foldbar Clay brown 17x12.5x7 cm 2 stk

59,95 kr.

19,95 kr.

Billede af Curved, Opbevaringskasse, sort, H39x20x40 cm, bomuld

Curved, Opbevaringskasse, sort, H39x20x40 cm, bomuld

700 kr.

599 kr.

Billede af 3 Sprouts - Opbevaringskasse - Black Bear

3 Sprouts - Opbevaringskasse - Black Bear

339,95 kr.

224,95 kr.

Billede af Liewood Foldekasse - 25x18x9,5 cm - Small - 2-Pak - Sea Blue Mix

Liewood Foldekasse - 25x18x9,5 cm - Small - 2-Pak - Sea Blue Mix

109,95 kr.

76,97 kr.

Billede af Liewood Opbevaringskasse - Valeria - Whale Blue

Liewood Opbevaringskasse - Valeria - Whale Blue

269,95 kr.

188,97 kr.

Billede af Bigso Box Blå opbevaringskasse - large

Bigso Box Blå opbevaringskasse - large

200 kr.

159 kr.

Billede af LEGO opbevaringskasse 8 med skuffer, hvid

LEGO opbevaringskasse 8 med skuffer, hvid

419,95 kr.

235 kr.

Billede af Rice opbevaringskasse med låg - Lille Fun Fair

Rice opbevaringskasse med låg - Lille Fun Fair

1799,95 kr.

399,95 kr.

Billede af SmartStore opbevaringskasser - Home 0,5  - 10 stk.

SmartStore opbevaringskasser - Home 0,5 - 10 stk.

129 kr.

79 kr.

Billede af Bloomingville Opbevaringskasse m. Hjul - Blå

Bloomingville Opbevaringskasse m. Hjul - Blå

699,95 kr.

489,97 kr.

Billede af Victor opbevaringskasse, m. hjul - hvid laminat og natur eg

Victor opbevaringskasse, m. hjul - hvid laminat og natur eg

1449 kr.

1.376,55 kr.

Billede af LEGO® Storage Opbevaringskasse - 2 Knopper - 25x13x18 - Sort

LEGO® Storage Opbevaringskasse - 2 Knopper - 25x13x18 - Sort

129,95 kr.

77,97 kr.

Billede af Smart Store Opbevaringskasse 15

Smart Store Opbevaringskasse 15

79,95 kr.

49,95 kr.

Billede af Curved, Opbevaringskasse, brun, H39x20x40 cm, bomuld

Curved, Opbevaringskasse, brun, H39x20x40 cm, bomuld

700 kr.

599 kr.

Billede af Liewood May Opbevaringskasse - Rose

Liewood May Opbevaringskasse - Rose

189 kr.

134 kr.

Billede af Liewood Skrivebordsbeholder - Rosemary - 2-Pak - Garden Green

Liewood Skrivebordsbeholder - Rosemary - 2-Pak - Garden Green

104,95 kr.

73,47 kr.

Billede af Ørskov Opbevaringskasse Medium - Sort m. sorte syninger

Ørskov Opbevaringskasse Medium - Sort m. sorte syninger

649 kr.

584,10 kr.

Du kigger lige nu på 390 opbevaringskasser fra 39 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: 3 Sprouts Andersen Furniture Bloomingville Bosch Cam Cam Cane-Line Creative Collection Disney Djeco Frost Geberit Hama Hay Hübsch Infinity Hearts InnovaGoods Kids Concept LEGO Liewood Magni Marvel Meraki Milwaukee Minecraft Nicolas Vahé Nintendo Nordal Oliver Furniture Outwell Paw Patrol Plus Plus Pokémon RICE Reer Rig-tig Sistema Songmics Stanley Yamazaki

3 gode grunde til at du bliver glad for opbevaringskasser - og 4 tips til at finde de helt rigtige

Er du typen, der har lidt svært ved at holde orden i systemet derhjemme? Et menneskeliv fylder meget, og bor du sammen med andre voksne eller børn, kan oprydning være ekstra udfordrende. Få styr på alle hjemmets ting og ejendele med opbevaringskasser.

Glæden: Et smart system

Det fantastiske ved opbevaringskasser er, at du kan skabe dit eget system med dem. Det gør det nemt for dig at finde rundt i dine ting, fordi det er et system, du selv har lavet, så det passer perfekt til dine behov. Måske vil du sortere dine ting efter funktion, efter størrelse, efter farve, eller noget helt andet.

Det kan danne orden i det værste roderi, og det kan hurtigt give overblik. Du skal ikke længere spilde tid på at lede efter ting, fordi du ved hvilken kasse, der opbevarer de ting, du skal bruge.

Glæden: Ekstra plads

Som sagt fylder et menneskeliv meget, så der findes stort set ikke et eneste menneske, der ikke ville drage fordel af ekstra plads. Uanset hvor stort ens hjem er, kan man altid godt bruge lidt mere plads til opbevaring. Det kan være pynteting, som der ikke helt er plads til i vindueskarmen, men som du har ikke vil af med, og det kan være makeup, som der ikke er plads til på sminkebordet.

Du bestemmer helt selv, om kasserne skal stå fremme, eller om de skal være gemt væk under sengen eller inde i et skab.

Glæden: Pænt og praktisk

Endnu en fordel ved opbevaringskasser er, at de kan blive en del af dit hjems stil. Man kan få opbevaringskasser, som blot er simple og af plastik, men du kan også finde nogle, der er super flotte, og passer til den stil, du har i dit hjem. Det kan blive rigtig flot, hvis du har dem stående fremme på en reol.

Derudover kan du vælge at sætte andre ting oven på låget, så det bliver endnu en overflade med mulighed for pynteting.

Den rigtige kasse: En eller flere?

Selvom du uden tvivl vil finde glæde ved en eller flere opbevaringskasser, er der et par ting, du skal overveje, inden køb. Først og fremmest skal du jo vide, hvor mange kasser, du har brug for, og det finder du af, når du ved, hvad du har brug for at opbevare i dem.

Derfor kan det være en god idé at gennemgå de ting, du vil putte i kasserne, og tænke over, hvilke kategorier, du vil sortere dem ud i. Det kan være baseret på hvor ofte, du har brug for tingene. Det kan for eksempel være en kasse til julepynt og anden kasse til strømper; der er nemlig stor forskel på, hvor ofte du bruger de to ting.

Den rigtige kasse: Kassens størrelse

Selvfølgelig har kassens størrelse også meget at sige, og det har den, når det kommer til to punkter. Det ene handler om, hvad der skal være i kassen, og det andet handler om, hvor kassen skal stå. Hvis du vil have kassen under sengen, nytter det jo ikke, hvis den er for høj til at stå der.

Vil du gerne have møbler i kassen, duer det heller ikke, hvis der i sidste ende ikke er plads til dem. Hvis du ved, hvor du vil have kassen til at stå, kan det være en god idé at måle stedet, inden du køber kassen, så du ved, hvilken størrelse, kassen skal have.

Den rigtige kasse: Opdeling

Hvis du vil opbevare flere ting i kassen, kan man købe opbevaringskasser, som kommer med opdeling inde i selve kassen. Det gør det nemt at skabe et system inde i kassen, så alle dine ting ikke ligger sammen i én stor bunke. Måske er du typen, der kan lide at male; hvis du køber en kasse med forskellige størrelser af opdelinger, kan du have plads til at penslerne kan stå lodret, der kan være plads til alle tuberne af maling, der kan være plads til paletter, der kan være plads til malersvampe, og der kan være plads til lige præcis det, du har brug for.

Opdelinger giver mere plads, fordi tingene kan stå lodret og vælter ikke.

Den rigtige kasse: Udseende

Sidst, men ikke mindst, skal du tænke over kassens udseende, inden du køber opbevaringskasser. Tænk igen over kassens placering; vil andre mennesker komme til at se den? Skal den stå fremme eller gemt væk? Vil det irritere dig, hvis du kan se kassen, og du ikke synes, den er pæn?

Det er alt sammen spørgsmål, der kan hjælpe dig med at vælge rigtigt. Det er op til dig, om kassen kun skal være til opbevaring, eller om den også skal have et dekorativt formål.

Opbevaringskasser til dig

Opbevaringskasser er en hjælp til alle mennesker, uanset om du er et rodehoved eller et ordensmenneske. Man kan altid bruge noget mere plads, og en opbevaringskasse giver dig det, samtidig med at den giver dig mulighed for at skabe et unikt system, der virker for dig.

Få styr på dine ejendele, gør det nemt for dig selv, og bestem selv, om du vil gemme kassen væk, eller lade den stå fremme til pynt.

 

 

Tre udmærkede argumenter for at handle en opbevaringskasse på nettet i stedet for i en butik

Hvis du har brug for det sidste skub før du køber din opbevaringskasse på nettet frem for i en fysisk butik behøver du ikke lede længere - her på opbevaringskasse.dk har vi nemlig fundet 3 rigtig gode grunde til hvorfor du skal handle online.

Man sparer tid

I butikken er der kø.

Nogle gange er der rigtig meget kø. Varen ligger ikke der hvor du troede - nogle gange skal du hele butikken rundt 2 gange før du finder opbevaringskassen, eller vente på at spørge en ekspedient.

Parkeringspladserne ved butikken er som regel taget. Og sådan kunne man blive ved - at handle i en fysisk butik tager bare tid.

Sådan er det ikke med nethandel. Her er der ingen parkeringsplader, ingen kø, og varen finder du altid nemt via opbevaringskasse.dk.

Alle kan finde ud af at købe opbevaringskasser

I gamle dage - og når det kommer til nethandel er gamle dage for en 10-15 år siden - var det at bestille varer på nettet noget der var forbeholdt de få. Det kan godt være der var nogen der fandt en billig opbevaringskasse på nettet, men de fleste handlede stadig i butikkerne, så besværligt var nethandlen. Sådan er det ikke længere, og i dag er det meget nemmere at købe over nettet end selv at gå i butikker - især nu hvor du har fundet opbevaringskasse.dk.

Flere modeller af opbevaringskasser end i butikkerne

Når du handler på nettet har du et kæmpe udvalg af varer at vælge imellem.

Du kan finde en billig opbevaringskasse hos de store webbutikker der køber hjem i tonsvis og presser prisen helt i bund. Eller du kan finde den nørdede specialbutik der har specialiseret sig i kun at sælge opbevaringskasser og gør en dyd ud af at finde den helt rigtige variant til dig.

Og fordi det er på nettet kan du skifte mellem de forskellige butikker med få klik - det er da nemt.

Måske vil du kunne lide

Vi håber du kunne lide opbevaringskasse.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side vakuummaskine.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på opbevaringskasse.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.400 produkter fra mere end 83 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.672 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-13 09:03:21.

2
Produkttyper
1.400
Produkter
42
Brands
83
Forhandlere
2.672
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.